COVID-19 információ

Az Önök és munkatársaink egészségének érdekében kérjük az alábbi intézkedések betartását!
Covid

Kérjük az alábbi intézkedések betartását:

 • Kérjük érkezéskor használja a kihelyezett kézfertőtlenítőket
 • Kérjük mindig viseljen az orrot és szájat eltakaró maszkot
 • Kérjük kerülje a kézfogást és tartsa be a 1,5 méteres távolságot
 • Amennyiben nem szükséges a személyes kapcsolat, kérjük keresse kollégáinkat e-mailen vagy telefonon
 • Tesztvezetésre átmenetileg nincs lehetőség
 • Az autókat zárt állapotban tartjuk
 • Amennyiben teheti, használjon értintésmentes fizetési módot
 • Kérjük, amennyiben teheti, a szervizelési munkát ne az épületben várja meg, az elkészülési időpontra érkezzen vissza
 • Kérjük az előre egyeztetett időpontra pontosan és lehetőleg egyedül érkezzen
   
  Köszönjük, hogy Ön is hozzájárul a védekezéshez.

Új intézkedéseinknek köszönhetően, a járvány szempontjából is biztonságosabbá vált az autó átvételének, javításának és átadásának teljes folyamata. Új szolgáltatásként legtöbb szervizünk a szükséges szervizmunkálatok elvégzése és a hozom-viszem szolgáltatást mellett, különböző fertőtlenítési megoldásokat is kínál.
Ózongenerátoros fertőtlenítés - a mentőautóknál is alkalmazott technológia segítségével -az erre a célra kifejlesztett berendezéssel ózont juttatunk a gépkocsi belterébe, amelyet az autó saját szellőző rendszere, belső keringtetési üzemmódban mindenhova eljuttat. Ennek során autójának teljes belseje vegyszermentesen és teljes mértékben fertőtlenítésre és csíramentesítésre kerül.

Hozom-viszem szolgáltatás - egy régi szolgáltatás, új hangsúllyal - a szolgáltatás keretében az ön által megjelölt helyen vesszük át autóját és a szervizmunka elvégeztével pedig visszavisszük azt.

Felhívjuk szíves figyelmét, hogy a járművek rendszeres (kilométer és/vagy időtartam) karbantartása azok rendeltetés és zavarmentes üzemeltetésének elengedhetetlen műszaki feltétele. Az előírt karbantartás elmulasztásából fakadó túlhasználat miatti meghibásodások esetén a hatályos jogi szabályozók szerint a gépjármű elveszti a törvényi vagy szerződéses jótállását és szavatosságát.

A szerviz szolgáltatásokkal kapcsolatban mindenképpen szeretnénk hangsúlyozni, hogy a garancia feltételeit - így a karbantartási periódusokat is - a jármű objektív műszaki paraméterei alapján határozzák meg. Így a jelenlegi helyzettől függetlenül a jármű normális használata esetén is fellép a kenőanyag, üzemi folyadékok és egyes alkatrészek (pl. motorolaj, sebességváltó-olaj, összkerékhajtás-olaj, fékfolyadék, szűrők, stb.) időtartam és futás teljesítmény miatti elöregedése vagy elhasználódása. Ezek cseréje elsősorban az autó üzembiztonság miatt szükséges. Csak így lehet biztos abban, hogy autója megbízhatóan üzemeltethető.

Az új intézkedésekkel és szolgáltatásokkal kapcsolatban érdeklődjön márkaszervizeinknél.

 

Vigyázzunk egymásra!

 

a Porsche Tatabánya csapata