Porsche Tatabánya Hírek

Tökéletes társ minden úton. A nyüzsgő városi rohanáshoz megfelelő modelltől, a tágas üzleti, és az innovatív elektromos járműig a ŠKODA választéka mindent lefed. Találja meg az Ön számára tökéletes ŠKODA modellt!

  1. Hírek
  2. Egy pillantás a Škoda Elroq-ra
2024.06.04.
Újdonság a Škodától

Egy pillantás a Škoda Elroq-ra

A Škoda Elroq, a kompakt elektromos SUV premierje idén ősszel lesz, de a cseh autógyártó már most elkezdett bepillantást nyújtani a külsejébe és bizonyos részletekbe.

elroq


A kompakt SUV formáját már a tavaly bemutatott hat autószobor egyike is sejteti. Most, a premier közeledtével újabb információk látnak napvilágot, és nem csak a MEB platformon készülő leendő villanyautó külsejéről.

elroq

Az elölnézet sziluettje mellett a Škoda néhány konkrét részletet is elárul az új jövevényről. „Ez az első Škoda modell előzetese, amely az új Modern Solid formanyelvet viseli” – mondta Oliver Stefani, a Škoda vezető formatervezője.

Azt is elárulta, hogy domború motorháztetőformára számíthatunk, amelyen az új Škoda logó betűk formájában jelenik meg. Az autó Tech-Deck Face hűtőrácsot is kap, amely a hagyományos Škoda hűtőrács modern értelmezése. Ezt elöl osztott fényszórók egészítik ki.

Az Elroq karcsú és robusztus lesz, és a Škodától megszokott módon a MEB platform használatának köszönhetően bőséges belső teret kínál majd. Premier 2024 őszén. 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.