Porsche Tatabánya Hírek

Aktuális híreink

  1. Hírek
  2. Kibocsátásmentes mobilitás mindenkinek: július 20-án megkezdődött az ID.3 értékesítése
2020.07.22.
Újdonság a Volkswagenről

Kibocsátásmentes mobilitás mindenkinek: július 20-án megkezdődött az ID.3 értékesítése

Négy héttel az ID.3 1ST előfoglalói számára biztosított megrendelési lehetőség megkezdése után a Volkswagen 2020. július 20-án nyitja meg a megrendelési rendszert a nagyközönség számára. Sok európai országban az ügyfelek hét előre konfigurált ID.3 modell közül választhatnak a kereskedésben és egyidejűleg a megfelelő töltőberendezést is megrendelhetik. A vásárlók akár 3 évig vonzó engedményeket élveznek a WeCharge segítségével történő töltésnél. Mind a hét ID.3 modell jogosult arra, hogy Németországban környezetvédelmi bónuszként legfeljebb 9480 euró állami támogatást kapjon. Számos más európai országban is elérhetőek lesznek az ID.3 támogatások.

VW

„Nagy hatással volt ránk a sok-sok előfoglaló által mutatott hűség. Ezen ügyfelek nagy többsége már megrendelte a 1ST változatot a kereskedőktől. Más vásárlók, akiknek meg kellett várniuk a széria modellek értékesítésének kezdetét, mostantól rendelhetnek. Július 20-tól hét előre konfigurált, a legnépszerűbb felszereltséggel rendelkező ID.3 modell közül választhatnak a márkakereskedésekben”- mondta Jürgen Stackmann, a Volkswagen márka Igazgatósági tagja.

 

A helyi feltételeknek megfelelően minden július 20-tól megrendelhető ID.3 modellre jár a támogatás Németországban, és más európai országokban is. Németországban az ügyfelek elektromos járművekre vonatkozó összesen 9480 euró összegű környezetvédelmi bónuszt igényelhetnek. Ebből az összegből 3 480 eurót a Volkswagen, mint gyártó visel.

 

„Biztos vagyok abban, hogy az e-mobilitás most áttörést fog hozni” - mondja Stackmann. Modellneveink, például a Family, a Style, a Tech és a Tour, már jelzik, hogy mindenki számára lesz megfelelő ID.3 - vonzó áron. Ily módon megvalósítjuk víziónkat, amely mindenki számára lehetővé teszi a kibocsátásmentes mobilitást. ”

 

Life - Style – Business – Family – Tech – Max

 

Ez hat abból a hét modellből, melyeket az ügyfelek július 20-tól megrendelhetnek, és októbertől szállíthatók ki. Az ID.3 Pro Performance alapmodellre épülnek, 58 kWh-os akkumulátorral (nettó akkumulátor-energiatartalom) akár 420 km-es hatótávolsággal (WLTP), a 150 kW teljesítményű hátsókerék-hajtás rendszerrel. A hajtás rendszer maximális 310 newtonméteres nyomatékot biztosít az egyenletes gyorsuláshoz álló helyzetből 60 km / h-ig mindössze 3,4 másodperc alatt.

 

Az októberi kiszállításoknál az ügyfelek a „Tech” és a „Max” modellek számára 2021 első negyedévben ingyenes frissítést kapnak két kiemelkedő digitális funkcióra az AppConnect-re és a kibővített valóság head-up kijelzőre. A 2021 első negyedévében leszállított minden modell már az összes funkcióval felszerelve érkezik.

 

Opcionális felszereltségek nélkül az ID.3 ProPerformance ára 35 574,95 euró. Az ügyfélcsoporttól függően az előre konfigurált modellek a legnépszerűbb felszereltség csomagokat kínálják. Mindegyik modell rendelkezik navigációs rendszerrel a hatótávolság-optimalizált navigációhoz, adaptív sebességtartó automatikával és a „Comfort” telefon funkcióval, valamint indukciós töltéssel az utastérben.

 

Az ID.3 „Life” 37 787,72 euró áron azon vásárlók számára készült, akik gazdaságos belépő szintű terméket keresnek a kényelem feláldozása nélkül. A kényelmi csomag tartalmaz kormánykerék fűtést, ülésfűtést és két további USB-C portot.

 

Azoknak az ügyfeleknek, akik hangsúlyozzák a stílust, ott van a „Style” modell 40 946,04 euróért, amelynek fő dizájn csomagja magában foglalja a mátrix LED fényszórókat, a LED hátsó lámpákat dinamikus funkcióval és a panoráma üvegtetőt.

Igazán sokoldalú az ID.3 „Business”, amelynek kis dizájn csomagja magában foglalja a mátrix LED fényszórókat és a színezett üvegeket, a komfortcsomagot és az asszisztens csomagot a visszapillantó kamerával és a „Keyless Access” zárrendszert 41 287,22 euróért.

Az ID.3 „Family” jelentős helyet, fényt és kényelmet kínál a fő dizájn csomaggal, beleértve a mátrix LED fényszórókat és a nagy panoráma üvegtetőt, a komfort csomagot 2 zónás „Air Care” légkondicionálóval és az asszisztens csomagot a visszapillantó kamerával és a „Keyless Access” zárrendszert 42 305,87 euróért.

 

A technológia iránt rajongók örömére szolgál a kibővített és támogatott vezetés az ID.3 „Tech” modellben: egy nagy dizájn csomaggal, beleértve a mátrix LED fényszórókat, nagy asszisztens csomaggal, mely tartalmazza a Travel Assist, Side Assist és Emergency Assist rendszereket, valamint egy nagyobb infotainment csomaggal, beleértve a Head- up Display és Premium Sound csomagokat is 44 810 euróért.

 

Az ID.3 (Max) 43 680,32 euróért maximális dizájnt, technológiát, sportosságot és kényelmet kínál, minden felszerelési csomaggal, 12 funkciós elektromos masszázsüléssel, progresszív kormányzással és DCC-vel (Dynamic Chassis Control).

 

A hét előre konfigurált modell mellett a németországi ügyfelek megrendelhetik a két alapmodellt: ID.3 Pro Performance és ID.3 ProS. A Pro S egy négyüléses, nagyobb (77 kWh-s) akkumulátorral rendelkező modell, hosszabb hatótávolsággal.

 

Elektromos vezetés hosszú utakon az ID.3 “Tour” segítségével, akár 540 km-es távolsággal (WLTP)

 

A 7. előre konfigurált „Tour” modell is megrendelhető július 20-tól. A négyüléses ProS modellre épül, amely nagyobb akkumulátorral (77 kWh nettó akkumulátor-energiatartalom), akár 540 km-es távolságot (WLTP) és 125 kW-os DC töltést tesz lehetővé, 40 936,31 eurótól.

 

Az ID.3 „Tour”, amely 48,432,44 euróért elérhető, már rendelkezik minden olyan funkcióval, amelyet hosszú utazások során szeretne használni: Head-up kijelző és hangcsomag, mátrix LED fényszórók, komfort csomag, 12 funkciós masszázs ülés és az asszisztens csomag az összes vezető támogató rendszerrel együtt, a 19 collos alumínium kerekekkel együtt.

 

Hét karbonsemleges modell

 

„A Zwickau-üzem már készen áll a 100% -os e-mobilitásra. Az ID.3 esetében a gyártás a legnépszerűbb akkumulátor-változatokra és felszereltségi szintekre összpontosít. Ezen túlmenően az ügyfelek szabadon választhatják meg a színeket, a külső stíluscsomagokat, a keréktárcsáskat és a belső berendezéseket, valamint egyéb egyedi lehetőségeket, például a hőszivattyút és a népszerű kerékpártartó-előkészítési lehetőséget ”- mondta Thomas Ulbrich, a Volkswagen e-mobilitásért felelős igazgatósági tagja."A megújuló energia felhasználásának köszönhetően a jármű- és akkumulátor gyártásban az ID.3 semleges szén-egyensúlyt mutat."

 

A VW Naturstrom a fenntartható otthoni töltésért és a We Charge engedményeket nyújt Németországban

 

A modell bevezetésekor a német vásárlók szerződést köthetnek a Volkswagen Naturstrom ® szállítására. A Volkswagen általában a megújuló energiaforrásokból származó energia felhasználását javasolja annak biztosítása érdekében, hogy az ID.3 szén-dioxid-lábnyoma alacsony maradjon a felhasználási szakaszban. Az ID. töltők széles skálája és az all-in telepítési szolgáltatások az Elli-n keresztül megrendelhetők.

 

Mind a hét ID.3 modell rendelkezik a gyors töltés funkcióval. Az európai nyilvános töltőállomásokhoz a We Charge szolgáltatás segítségével tudnak hozzáférni az ID.3 ügyfelek- ideértve az IONITY gyors töltőhálózatot is - Ezen a hálózaton a járművek 55 eurocent / kW áron tölthetők akár 100 kW-ig vagy 125 kW-ig a ProS esetén. A rendszeres felhasználók számára minden bizonnyal érdemes megfontolni az IONITY tarifát, amelynek havi díja kevesebb, mint 10 euró, és vonzó az ára, mindössze 30 eurocent / kWh.

 

Milliárdos befektetés az e-mobilitás demokratizálásába

 

A Volkswagen az elektromos offenziva tervei szerint a márka 2022-ig az összes fő járműszegmensben  kínál majd elektromos járműveket. A Volkswagen az elkövetkező években az e-mobilitás világpiaci vezetőjévé kíván válni, ezért 33 milliárd eurót fektet be az egész Csoport 2024-ig, ebből 11 milliárd eurót szántak kizárólag a Volkswagen márkára. 2025-re a Volkswagen márka 1,5 millió elektromos autót fog gyártani.

 

A Pure belépő szintű modell, amelynek hatótávolsága legfeljebb 330 km (WLTP), néhány hónappal később lesz elérhető kevesebb, mint 30 000 eurós áron.

 

Bejelentkezés a hírlevélhez

Hírlevelünkkel rendszeresen információkat kap autókereskedésünkről és exkluzív ajánlatainkról.

A megadott adatok hibásak. Próbálkozzon újra.

Kérjük, válasszon megszólítást!

Sajnos a hírlevél regisztrációval kapcsolatosan probléma merült fel. Kérjük, próbálkozzon újra később.

checkbox_default

Köszönjük!

Sikeresen feliratkozott hírlevelünkre.

Küldünk Önnek egy levelet, amely tartalmaz egy megerősítő hivatkozást, melyet el kell fogadnia a regisztráció véglegesítéséhez.